Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@12:37:07 GMT

منبع خبر رویترز مریم رجوی بود

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۳۶۱۵۲

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، گروه دیگر رسانه‌ها؛ خبرگزاری انگلیسی رویترز به عنوان یکی از بازو‌های تبلیغاتی رژیم آمریکا علیه ایران شناخته می‌شود؛ این خبرگزاری سابقه زیادی در خبرسازی و دروغ‌پردازی علیه کشورمان دارد.

روز دوشنبه ۲ دی، رویترز گزارشی سراسر کذب در مورد آمار اغتشاشات آبان ماه در برخی از شهر‌های ایران منتشر کرد و مدعی کشته‌شدن ۱۵۰۰ نفر در این اغتشاشات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش رویترز به چهار منبع مجهول‌الهویه استناد شده بود! استناد به منابع مجهول‌الهویه طی سال‌های اخیر تبدیل به رویه ثابت رویترز برای دروغ‌پردازی علیه ایران شده است. نکته قابل تامل اینکه در مرامنامه رویترز تاکید شده که اخبار منابع بی‌نام غیرمعتبر است؛ با این حال رویکرد ضدایرانی رویترز، دست‌اندرکاران این رسانه را به زیر پا گذاشتن پروتکل حرفه‌ای خود واداشته است.

هر کسی که کوچکترین آشنایی با اصول اولیه و بدیهیات خبرنویسی داشته باشد، با خواندن گزارش رویترز و بازنمایی‌های صورت گرفته از این گزارش کذب در شبه‌رسانه‌های ضدانقلاب، به دروغ و مخدوش بودن استنادات و فکت‌های گزارش مزبور اذعان می‌کند.

دروغ بزرگی که رویترز اخیرا در مورد تعداد کشته‌شدگان اغتشاشات ایران منتشر کرده و در آن -همچون خبرسازی‌های کذب قبلی‌اش- به منابع مجهول و مجعول استناد کرده و همچنین موج‌سواری مقامات آمریکایی نظیر «برایان هوک» بر روی این دروغ بزرگ، بیانگر آن است که این خبرسازی فراتر از یک شیطنت صرف رسانه‌ای یا عملیات روانی است؛ ساختار دروغ بزرگ جدید رویترز نشان می‌دهد فیک‌نیوز آن‌ها در اتاق فکری ضدامنیتی تدوین شده است.

البته سابقه خبرگزاری رویترز در دروغ‌پردازی علیه ایران که مصادیق آن در موضوعاتی نظیر مذاکرات هسته‌ای و فتنه اخیر عراق و سایر موضوعات، بیشمار است و همچنین منابع مجهول و مجعول گزارش کذب رویترز در مورد تعداد کشته‌شدگان اغتشاشات آبان -بگونه‌ای که حتی سایت‌های ضدایرانی نظیر «دویچه‌وله»، «بی‌بی‌سی‌فارسی» و «صدای آمریکا» را هم به اشتنباه و تناقض انداخت- میزان باورپذیری گزارش کذب مورد اشاره را برای اشخاص منصف و بیطرف ناممکن ساخته است.

اما بر مبنای نوع خبرنویسی و ارجاع منبع رواج یافته در رویترز، خبرنگار ما نیز به نقل از ۶ منبع خود در رویترز مطلع شده است که گزارش کذب اخیر رویترز در مورد کشته شدن ۱۵۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر ایران در یک اتاق فکر غیررسانه‌ای و ضدامنیتی تدوین شده است. اتاق فکری متشکل از عناصر «ام‌آی‌سیکس»، «سازمان سیا»، «سرکرده گروهک تروریستی منافقین» و برخی دیگر از عناصر معاند ضد ایرانی.

طبق گزارش خبرنگار ما به نقل از منابعش در رویترز، دستور کار این اتاق فکر آن بوده است که، چون دروغ بزرگ کشته شدن ۱۵۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر ایران که اولین بار توسط مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین مطرح شد، مورد توجه محافل سیاسی و رسانه‌ای دنیا قرار نگرفت، این بار این دروغ بزرگ بر روی خروجی یک خبرگزاری شناخته شده به اسم رویترز قرار گیرد تا مانور و هجمه‌های خبری و سیاسی روی آن صورت گیرد و پازل جنگ روانی علیه ایران و تهدید امنیت روانی مردم ایران تکمیل شود.

این منابع آگاه تایید کرده‌اند که منبع خبر دوم دی رویترز پیرامون آمار کشته شدگان اغتشاشات آبان، مریم رجوی بوده است. به گفته این منابع آگاه، از آنجایی که آمار اعلامی از سوی رجوی با استقبال رسانه‌ای و محافل سیاسی روبرو نبوده و به قولی دیده و برجسته نشده است، تصمیم گرفته شد، این آمار، بار دیگری از سوی یک رسانه شناخته شده و معتبرتر مانند رویترز منتشر شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا آشغال های دوست داشتنی نورعلی تابنده شاخص آلودگی هوا شب یلدا آلودگی هوا علیرضا فیروزجا رویترز گروهک تروریستی منافقین مریم رجوی اغتشاشات ایران فیک نیوز اخبار جعلی انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا آشغال های دوست داشتنی نورعلی تابنده شاخص آلودگی هوا شب یلدا آلودگی هوا علیرضا فیروزجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، پایگاه تحلیلی نظامی «Breaking Defense» در گزارشی به ارزیابی یکی از پیامد‌های جهانی عملیات موشکی پهپادی «وعده صادق» پرداخته و آورده است باوجود همکاری و مقابله گسترده چند کشور در کنار اسرائیل با تسلیحات پرتاب شده تهران، اما علاقه جهانی به پهپاد‌های ایرانی رو به کاهش نیست و تحلیلگران می‌گویند بازار پراشتیاقی در سراسر جهان برای دسترسی و خرید پهپاد‌های به نسبت ارزان و کارآمد ایران وجود دارد.

نویسنده گزارش آورده است: شاید اسرائیل و متحدانش توانسته باشند با تعداد زیادی از ۳۰۰ پهپاد و موشکی که ایران در حمله بی‌سابقه خود به اسرائیل پرتاب کرد، مقابله کنند، اما به نظر کارشناسان این امر مشتریان پرنده‌های بدون سرنشین تهران را منصرف نکرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • عکس‌| خشم سپاهانی‌ها از مجری پرسپولیسی‌؛ او باید عذرخواهی کند!
  • شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی
  • رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی در خصوص اعتراضات ضد صهیونیستی و اغتشاشات در ایران!
  • خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند
  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • گل محمدی: تعهد کتبی برای کار در تراکتور دروغ است
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • محورهای سفر ویژه رئیس سازمان سیا به قطر