Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@23:39:29 GMT

منابع آگاه: منبع خبر رویترز مریم رجوی بود

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۳۵۸۲۳

منابع آگاه: منبع خبر رویترز مریم رجوی بود

خبرگزاری انگلیسی رویترز به عنوان یکی از بازوهای تبلیغاتی رژیم آمریکا علیه ایران شناخته می‌شود؛ این خبرگزاری سابقه زیادی در خبرسازی و دروغ‌پردازی علیه کشورمان دارد.

به گزارش میزان؛ روز دوشنبه ۲ دی، رویترز گزارشی سراسر کذب در مورد آمار اغتشاشات آبان ماه در برخی از شهر‌های ایران منتشر کرد و مدعی کشته‌شدن ۱۵۰۰ نفر در این اغتشاشات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش رویترز به چهار منبع مجهول‌الهویه استناد شده بود! استناد به منابع مجهول‌الهویه طی سال‌های اخیر تبدیل به رویه ثابت رویترز برای دروغ‌پردازی علیه ایران شده است. نکته قابل تامل اینکه در مرامنامه رویترز تاکید شده که اخبار منابع بی‌نام غیرمعتبر است؛ با این حال رویکرد ضدایرانی رویترز، دست‌اندرکاران این رسانه را به زیر پا گذاشتن پروتکل حرفه‌ای خود واداشته است.

هر کسی که کوچکترین آشنایی با اصول اولیه و بدیهیات خبرنویسی داشته باشد، با خواندن گزارش رویترز و بازنمایی‌های صورت گرفته از این گزارش کذب در شبه‌رسانه‌های ضدانقلاب، به دروغ و مخدوش بودن استنادات و فکت‌های گزارش مزبور اذعان می‌کند.

دروغ بزرگی که رویترز اخیرا در مورد تعداد کشته‌شدگان اغتشاشات ایران منتشر کرده و در آن -همچون خبرسازی‌های کذب قبلی‌اش- به منابع مجهول و مجعول استناد کرده و همچنین موج‌سواری‌ مقامات آمریکایی نظیر «برایان هوک» بر روی این دروغ بزرگ، بیانگر آن است که این خبرسازی فراتر از یک شیطنت صرف رسانه‌ای یا عملیات روانی است؛ ساختار دروغ بزرگ جدید رویترز نشان می‌دهد فیک‌نیوز آنها در اتاق فکری ضدامنیتی تدوین شده است.

البته سابقه خبرگزاری رویترز در دروغ‌پردازی علیه ایران که مصادیق آن در موضوعاتی نظیر مذاکرات هسته‌ای و فتنه اخیر عراق و سایر موضوعات، بیشمار است و همچنین منابع مجهول و مجعول گزارش کذب رویترز در مورد تعداد کشته‌شدگان اغتشاشات آبان -بگونه‌ای که حتی سایت‌های ضدایرانی نظیر «دویچه‌وله»، «بی‌بی‌سی‌فارسی» و «صدای آمریکا» را هم به اشتنباه و تناقض انداخت- میزان باورپذیری گزارش کذب مورد اشاره را برای اشخاص منصف و بیطرف ناممکن ساخته است.

اما بر مبنای نوع خبرنویسی و ارجاع منبع رواج یافته در رویترز، خبرنگار ما نیز به نقل از ۶ منبع خود در رویترز مطلع شده است که گزارش کذب اخیر رویترز در مورد کشته شدن ۱۵۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر ایران در یک اتاق فکر غیررسانه‌ای و ضدامنیتی تدوین شده است. اتاق فکری متشکل از عناصر «ام‌آی‌سیکس»، «سازمان سیا»، «سرکرده گروهک تروریستی منافقین» و برخی دیگر از عناصر معاند ضد ایرانی.

طبق گزارش خبرنگار ما به نقل از منابعش در رویترز، دستور کار این اتاق فکر آن بوده است که چون دروغ بزرگ کشته شدن ۱۵۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر ایران که اولین بار توسط مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین مطرح شد، مورد توجه محافل سیاسی و رسانه‌ای دنیا قرار نگرفت، این بار این دروغ بزرگ بر روی خروجی یک خبرگزاری شناخته شده به اسم رویترز قرار گیرد تا مانور و هجمه‌های خبری و سیاسی روی آن صورت گیرد و پازل جنگ روانی علیه ایران و تهدید امنیت روانی مردم ایران تکمیل شود.

این منابع آگاه تایید کرده‌اند که منبع خبر دوم دی رویترز پیرامون آمار کشته شدگان اغتشاشات آبان، مریم رجوی بوده است. به گفته این منابع آگاه، از آنجایی که آمار اعلامی از سوی رجوی با استقبال رسانه‌ای و محافل سیاسی روبرو نبوده و به قولی دیده و برجسته نشده است، تصمیم گرفته شد، این آمار، بار دیگری از سوی یک رسانه شناخته شده و معتبرتر مانند رویترز منتشر شود.

لینک کوتاه: asriran.com/002xSd

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رویترز مریم رجوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۵۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند

خبرگزاری رویترز گزارش کرد اگر قطعنامه مربوط به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تصویب شود، دولت آمریکا ممکن است تمامی بودجه‌ها برای آژانس‌های این سازمان را به حالت تعلیق دربیاورد.

به گزارش ایسنا، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آگاه سازی دختران در آباده
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • رئیس سیا امروز به قاهره بازمی‌گردد
  • استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی در خصوص اعتراضات ضد صهیونیستی و اغتشاشات در ایران!
  • خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • گزارشی از حملات توپخانه‌ای اشغالگران به حومه درعا در سوریه
  • رئیس سیا اقامت خود را در دوحه تمدید کرد
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید